Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ostatko sähkösi Kokkolan Energialta? Etsi heti uusi sähköyhtiö – Yritys irtisanoo nämä sopimukset

Joukko Kokkolan Energian asiakkaita joutuu etsimään kiireellisesti uuden sähkömyyjän. Yritys nimittäin irtisanoo kaikki toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset, joilla se on myynyt sähköä Kokkolan kaupungin ulkopuolelle.

Irtisanomiset astuvat voimaan 1. lokakuuta eli noin kolmen viikon päästä. Tänä aikana hinnat voivat Energiaviraston tiedotteen mukaan olla kalliimmat kuin ne, joista sopimusta solmittaessa on sovittu. Elleivät verkkoyhtiö ja asiakas pääse ehdoista yksimielisyyteen, asian ratkaisee Energiavirasto.

Yleensä uudelle sähkömyyjälle pitäisi varata vähintään 14 päivää sähköntoimituksen aloittamiseen, joten nyt sopimuksensa menettävillä asiakkailla on kiire.

Jos uutta sopimusta ei tee, Kokkolan Energialla on oikeus katkaista sähköt.

Kokkolan Energia toimittaa sähköä edelleen niille kaupungin ulkopuolisille asiakkaille, joilla on määräaikainen sopimus. Määräaikaisen sopimuksen päätyttyä yhtiö ei kuitenkaan enää myy näille asiakkaille sähköä.