Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulttuuritalolla järjestetään 1960-luvun musiikin festivaali – nämä 13 bändiä mukana

Kulttuuritalolla järjestetään lauantaina 24. syyskuuta The Beat Goes On -festivaali. Luvassa on kuuden tunnin kattaus 1960-luvun musiikkia.

Mukana Kulttuuritalolla ovat The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, The Strangers, Tinos, The Oldies, Sixties Jokers ja The Sixties Blondies.

Tapahtuma on tänä vuonna 30 vuotta täyttävän Back To The Sixties-yhdistyksen järjestämä.

The Beat Goes On -konsertteja on jo vuosien ajan järjestetty kaksipäiväisinä konsertteina Savoy-teatterissa. – Juhlavuonna kuitenkin päätettiin pitää isommat bileet, etenkin kun on jouduttu pitämään kahden vuoden tauko tapahtumissa koronapandemian takia, järjestäjät sanovat.

Liput eivät ole numeroituja, joten yleisö voi valita paikan katsomosta vapaasti. Alakatsomossa on varattu tilaa tanssijoille. Liikkuminen illan aikana Kulttuuritalon yleisissä tiloissa on vapaata. Tilaisuus on K-18 joten kaikki yleisötilat ovat tarjoilualuetta.

Lippuja myy Lippu.fi.