Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi aloitti esitutkinnan jalkapallofanien tappelusta – MTV: Rajulla videolla osalla kädessä hanskat ja suussa hammassuojat

Poliisi on aloittanut esitutkinnan epäillystä jalkapallokannattajien välisestä tappelusta.

Esitutkinta on aloitettu poliisille toimitetun videon perusteella. Video on poliisin mukaan kuvattu todennäköisesti vuonna 2019. Siinä mahdollisesti HJK:n ja FC Lahden kannattajat tappelevat keskenään.

– Tapausta tutkitaan alkuvaiheessa tappeluun osallistumisena. Nimike saattaa tarkentua tai muuttua myöhemmin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Lehtonen Helsingin poliisista tiedotteessa.

– Esitutkinnassa pyritään selvittämään videolla esiintyvien asianosaisten henkilöllisyydet, tapahtumapaikka ja tarkempi tapahtumien kulku.

MTV Uutisten tietojen mukaan tapahtumapaikka ei ilmeisesti ole Helsingissä, mutta todennäköisesti kuitenkin pääkaupunkiseudulla.

MTV Uutisten saamalla videolla on nähtävissä väkivaltaa, kuten potkuja päähän, päähän tallomista ja nyrkeillä lyöntiä. Osalla paikalla olleista on kädessään hanskat ja suussaan hammassuojat.

Helsingin poliisi otti myös syyskuussa kiinni yhteensä 35 häiriöitä aiheuttanutta henkilöä, jotka osallistuivat Töölön jalkapallostadionilla eli Bolt Areenalla pelattuun jalkapallo-otteluun.

Lue: Poliisi otti kiinni 35 jalkapallofania Töölössä: "Ennakkoarviomme toteutui" – mukana soihtuja, pyrotuotteita ja vahingoittamiseen soveltuva esine