Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pormestari Juhana Vartiainen vierailee torstaina Pakilassa – nämä kiistellyt asiat puhuttavat asukkaita

Pormestarin asukasilta järjestetään Pakilan ja Tuomarinkylän alueiden asukkaille torstaina 22. syyskuuta kello 19–20.30 Pakilanpuiston koulussa (Halkosuontie 88). Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Tilaisuudessa asukkaat voivat kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta (kok.) ja kaupungin toimialojen johtajilta.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kootaan asukkailta KerroKantasi-palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Tähän mennessä kommentteja on tullut eniten kaupunki- ja liikennesuunnittelusta, kaavoituksesta, rakentamisesta ja maankäytöstä. Asukkaat ovat huolissaan muun muassa Länsi-Pakilan säilymisestä pientaloalueena. Myös bussilinjat herättävät paljon kysymyksiä.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Pakila-Seuran, Pakilan omakotiyhdistyksen, Pakilan Kiinteistönomistajain Yhdistyksen ja Paloheinä-Torpparinmäen kaupunginosayhdistyksen kanssa. Pakila-Seura täyttää tänä vuonna 60 vuotta.