Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sairaanhoitajalle 4 830 e/kk – tällaisille ansioille osaava erikoissairaanhoitaja voi nyt päästä

Samaan aikaan kun hoitajajärjestöt ja kunta-alan työnantaja käyvät kovaa taistelua hoitoalan ansioista, on alalle syntynyt entistä enemmän markkinaehtoista keikkatyötä.

Osaava sairaanhoitaja voi päästä näissä töissä hyville palkoille.

Sairaanhoitajia välittävä Dream Team AH -henkilöstövuokrausfirma on hakenut esimerkiksi anestesiaan erikoistunutta sairaanhoitajaa Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Rekrytointi-ilmoituksen mukaan kyseessä on 3 kuukautta kestävä keikkatyö, joka alkaa lokakuun alussa ja päättyy vuoden lopussa. Työtä tehdään arkisin kello 7.45–15.

Palkka on 29 euroa tunnissa lisättynä 9 prosentin lomakorvauksella. Yhtiön mukaan tämä on kuukausipalkkana 4 830 euroa.

Työssä vaaditaan vähintään 3 vuoden kokemus anestesiasairaanhoitajana leikkaussaleissa.

Sairaanhoitaja Hanna, 38, kertoo kolme asiaa, joilla ala saataisiin nousuun – "Tuli syvä lamaannus", hän sanoo peruuntuneesta lakosta

Dream Team AH oy kertoo verkkosivuillaan olevansa elokuussa 2021 perustettu henkilöstövuokrausyritys.

Verkkosivujen mukaan toiminta on laajentunut enemmän kuin yritys osasi odottaa.

– Tavoitteenamme on luoda henkilöstövuokrausta joka erottuu muista ja tehdä kovia tuloksia pienellä kokoonpanolla, yritys kertoo verkkosivuillaan.

Kotimaan lisäksi yritys on välittänyt hoitajia töihin ulkomaille.

Tiina, 53, oli juuri aloittamassa työt Kustaankartanon seniorikeskuksessa, mutta tämä syy sai perumaan ne – "Luulin, että Helsingissä on hoitajapula"

"En ole lupautunut olemaan orjatyössä" – Tällainen on hoitajat pöyristyttänyt lakiesitys, jolla irtisanoutunutkin voidaan pakottaa suojelutyöhön