Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Palkkakriisistä vastuun ottanut johtaja sai ylimääräisen bonuksen

Helsingin kaupunki on maksanut henkilöstöjohtaja Nina Grosille ylimääräisen 1500 euron bonusrahan kesäkuussa, vaikka palkanmaksun kriisi oli pahimmillaan kertoo Helsingin Sanomat.

Kertapalkkio on kaupungin tapa palkita työntekijöitä erinomaisista suorituksista tai tavoitteiden saavuttamisesta, HS kertoo.

 – Kertapalkkio on annettu kesäkuussa vallinneiden tietojen perusteella, nyt ollaan syyskuussa. En näe aihetta jälkiviisaudelle, päätöksen tehnyt kansliapäällikkö Sami Sarvilinna sanoo Helsingin Sanomille.

Gros kertoi elokuussa Helsingin Uutisille, että vastuu palkkakriisin hoitamisesta oli hänellä.

–  Minut on nimetty kesällä kriisijohtamisen vastuuhenkilöksi. Minä hoidan tätä toimintaa ja kriisien ratkaisua, henkilöstöjohtaja Nina Gros sanoi.

Helsinki Grosin syrjään palkanmaksuongelmien ratkomisesta tällä viikolla. Palkanlaskennan haasteiden vakauttamisen johdon otti hoitaakseen kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan hallintojohtaja Kirsti Laine-Hendolin.

Poliitikot muka puuttuvat Helsingin palkkasotkuun – Gros saa jatkaa, kun parempaakaan ei ole

Helsingin päättäjät vaativat nyt jopa pormestarin ja kansliapäällikön eroa palkkasotkun takia – "Johtajilla on valta ja siitä seuraa vastuu"

Pormestarin syyttäminen Helsingin palkkasotkusta on naurettavaa äänten kalastelua – Gros, Sarvilinna ja Rusama on oikeampi osoite

Miksi palkkakaaoksen aiheuttaneen Sarastian käyttöönottoa ei lykätty lisää, vaikka sitä harkittiin? "Vastassa olisivat olleet toisenlaiset riskit" – henkilöstöjohtaja Nina Gros otti vastuun kriisin hoitamisesta