Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Burgerimies Akseli Herlevi huomasi ongelman suomalaisissa kebabravintoloissa – tältä näyttää uusi versio döneristä

Saako parasta kebabia Berliinistä vai Itä-Helsingin ostareilta? Nyt kisaan osallistuu myös Ruoholahti, kun Itämerenkadulle avattiin uusi DIF Döner -ravintola.

Helsingissä alkoi 1990-luvulla villi ravintolailmiö, jolle ei näy loppua – Muistetaan tequila-bileistä ja mättöruoasta: "Perinne siirtyy äidiltä tyttärelle"

Konseptin takana on muun muassa Akseli Herlevi, joka tunnetaan Naughty Brgr -hampurilaisravintoloiden perustajana.

–  Olen konstailemattoman ja aidon katuruuan vannoutunut ystävä, joten Naughty Burger -konseptin jälkeen halusin siirtyä ratkomaan kebabravintoloiden ongelmaa. Näen dönereissä ison potentiaalin, jota ei vain ole vielä osattu valjastaa oikein, Herlevi kertoo tiedotteessa.

Herlevin mukaan kebabilla ja aidolla dönerillä on selkeä ero.

– Aito döner kebab on yksi maamme suosituimmista ruokalajeista ja burgereiden ohella myös oma henkilökohtainen intohimoni. Kun lähdin suunnittelemaan DIF Dönerin makumaailmaa, halusin nostaa makukokemuksen ihan uudelle tasolle Suomessa. Berliiniläinen döner on itselleni hyvin tuttu ja halusinkin luoda makumaailman perinteisen berliiniläisen ja suomalaisen ’’kebabin’’ välille, Herlevi sanoo.

Ruoholahden ravintolan omistaa Think Drinks -yritys, johon kuuluvat myös Chalupa- ja Chicken Joint -ketjut.

– Akseli Herlevin Naughty Group on Think Drinks Oy:n osaomistaja, DIF Döner Oy:n toimitusjohtaja Amin Gharagozlu avaa omistuskuviota Helsingin Uutisille.

Verkkosivuillaan yritys kertoo, että se etsii uusiksi yhteistyökumppaneiksi kebab-pizzerioita, jotka haluaisivat ottaa DIF Dönerin tuotteet valikoimiinsa.

Herlevin edellinen aluevaltaus liittyi lihan savustukseen, kun hän aloitti yhteistyön salolaisen JJ's BBQ -ketjun kanssa.

"Hyvää mättöä!" Tässä on Helsingin parhaaksi valittu kebab-ravintola – lukijoilta äänivyöry julkkisten suosimalle ketjulle

Kalasatamaan avatusta ravintolasta roihahti vegaaniraivo – yrittäjä reagoi välittömästi: "Kaikki alkoi siitä, kun..."