Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensin Triplassa petti seinä, nyt revitään auki lattiaa – Paljastuneiden rakennusvirheiden korjaaminen kestää loppuvuoden

Triplan kauppakeskuksesta on paljastunut jälleen uusi rakennusvirhe. Neljännestä kerroksesta joudutaan purkamaan yhteensä 300-neliötä lattialaattoja.

– Lattialaattojen kohdalla kyse on asennusvirheestä, jossa maakostea betoni on päässyt kuivumaan graniittilaattojen asennuksen aikana. Kyse on noin 300 neliön kokoisesta alueesta, joka korjataan ja asennetaan uudestaan lokakuun aikana, YIT:n viestinnästä kerrotaan.

Työmaa-alue on kapealla kohdalla rautatieaseman ja kulttuuriaukion välissä. Uudelleenasennuksia tehdään pieni alue kerrallaan, jotta töistä olisi mahdollisimman vähän haittaa kauppakeskuksessa liikkuville.

Viime talvena Triplan seinästä putosi painava laatta, jonka johdosta keskikorttelissa alkoi mittava julkisivuremontti. Se on yhä kesken.

– Keskikorttelin julkisivuremontti etenee tehdyn suunnitelman mukaisesti, yhdessä kiinteistön omistajan, suunnittelijoiden sekä ulkopuolisen tarkastajan kanssa. Korjauksia tehdään turvallisuus edellä ja jokainen laatan kiinnitys tarkistetaan yksityiskohtaisesti. Arviomme mukaan korjaukset saadaan päätökseen tämän vuoden loppuun mennessä, YIT:stä viestitään.

Aiemmin myös Triplan maanalaisten tilojen betonirappauksia on pudonnut maahan Biitsi.fi-yrityksen elämyskeitaassa.