Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KSML: Sirkuksen työntekijä tappeli nuorison kanssa – saa potkut

Sirkus Tähden vierailu Keski-Suomeen sai odottamattoman käänteen keskiviikkona illalla. Tuolloin Muuramen Nisulanmäen koulun pihalla syttyi keskiviikkoiltana tappelu, jossa oli osallisena ilmeisesti paikkakuntalaisia nuoria ja ainakin yksi koulun viereisellä kentällä esiintyneen Sirkus Tähden työntekijä.

Asiasta kertoo Keskisuomalainen verkkosivuillaan.

Sosiaalisessa mediassa levinneiden videoiden perusteella koulun kulmalle kerääntyi joukko nuoria, joilla syntyi jonkinlaista sanaharkkaa sirkuksen henkilökuntaan kuuluneen miehen kanssa. Sanaharkka eskaloitui lopulta tappeluksi asti. Nujakoinnista on kuvamateriaalia.

Vastakkainasettelun taustalla on päivän mittaan jatkunut toiminta, jonka sirkuksen väki oli kokenut häiritseväksi.

Sirkus Tähden tirehtööri Samir Abdelmeguid vahvistaa Keskisuomalaiselle, että videolla näkyvä henkilö on sirkuksen työntekijä.

– Kyllä, videolla näkyy sirkuksen työntekijä. Videon perusteella tämä henkilö ei tule jatkamaan meillä työsuhteessa, Abdelmeguid sanoo.

– Sirkus joutui lasten ja nuorten ilkivallan kohteeksi. Sirkuksen kalustoa muun muassa heiteltiin kananmunilla ja ilmeisesti yritettiin hajottaa, hän kertoo lehdelle.