Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Uusi hampurilaisketju aloittaa Suomessa - ensimmäinen ravintola auki perjantaina

Ruotsalainen hampurilaisketju Bastard Burgers avaa Suomen ensimmäisen ravintolan Helsinkiin. Avajaisia vietetään perjantaina 21. lokakuuta kello 18 osoitteessa Mikonkatu 6.

Hurjaksi äitynyt hintakikkailu yleistyy Helsingin ravintoloissa: 11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja

Ketju tunnetaan nykytrendin mukaisista smash burgereista, joissa on pinnalta rapeaksi paistettu ohuehko pihvi. Hampurilaisiin käytetään tiedotteen mukaan suomalaista lihaa.

– Kastikkeet ovat aina käsintehty ravintolassa. Myös burgerisämpylä on Bastard Burgersin uniikki potato bun salaisella reseptillä, tiedotteessa sanotaan.

Ruotsissa ketjulla on noin 70 ravintolaa. Lisäksi Norjaan on avattu kaksi ravintolaa ja New Yorkiin yksi.

Mikonkatu 6:n ravintolan sisustuksessa on käytetty paljon graffiteja, taidetta, tiililaattoja ja betonia. Bastard Burgersin avajaisissa esiintyy useita muusikoita ja dj-artisteja.

Perjantaina vuorossa ovat Arppa Duo, NCO , TheoFuego ja DJ Sapphire. Lauantaina ovet aukeavat kello 12. Musiikista vastaavat Turisti, DJ Oltermannin (OK Sound), DJ:t Laura Vartio & Harvest, DJ Nita ja DJ SomBadi.

Bastard Burgers osallistui kesällä Helsingin Burger Lovers -festareille.

Suomen parhaaksi valittu burger-ravintola JJ's BBQ avataan Helsinkiin – "Suosituin annos on varmasti..."

Burgerimies Akseli Herlevi huomasi ongelman suomalaisissa kebabravintoloissa – tältä näyttää uusi versio döneristä

Helsingissä alkoi 1990-luvulla villi ravintolailmiö, jolle ei näy loppua – Muistetaan tequila-bileistä ja mättöruoasta: "Perinne siirtyy äidiltä tyttärelle"

Helsinkiin avattiin "5,10,15" -periaatteella toimiva ravintola – "Mielestämme se on reilua"