Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pikaruokaketju myi 199 euron hampurilaista – "Ehkä 20 meni"

Keittiömestari Sami Garam sai vuonna 2008 tehtäväksi loihtia konsulttina 199 euron hampurilaisen kohuketju Snackyyn.

Kaiken piti olla kallista ja mielellään italialaista, kuten parmankinkkua ja tryffeliöljyä.

Pihvi oli jauhettu uusiseelantilaisesta wague-härän lihasta.

– Pitivät meitä ihan hulluina Lihatukku Votkinilla, Garam muistelee.

Earlybird Creations teki mainosfilmin, jossa Garam mafiapäällikön ottein saapuu lentäen Malmille. Purilaisen nimi oli Godfather, Kummisetä.

Tässä on Helsingin ravintoloiden kallein annos – Kalleimmasta menusta saa pulittaa 455 euroa

Montako meni?

– Ehkä 20. Polttariporukoille ja vastaaville, hän arvelee nyt jälkikäteen.

Kummelin tonnin seteli on ikivitsi, mutta samanlainen ja sen aikainen legenda oli myös tamperelaisen L.A. Garage -musiikkibaarin tonnin pizza.

Ruoka & Kulttuuri -lehden nettisivulla ravintolayrittäjä Lasse Aro kertoo, että A-oikeuksia varten ravintolan piti tarjoilla myös ruokaa. Se hoidettiin listalla olevalla Saarioisten pizzalla, jonka hinnaksi laitettiin tuhat markkaa.

Kun Satu Silvo perusti kasvisravintolan Kallioon vuonna 1999, sen uskottiin kaatuvan pian – näin klassikko on selvinnyt vastoinkäymisistä: "Jokainen sentti on laskettava tarkkaan"

Uusi hampurilaisketju aloittaa Suomessa - ensimmäinen ravintola auki perjantaina