Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Korona-aika lisäsi seksipalveluiden kysyntää Suomessa, sanoo ihmisiä ruoskiva Keiju – "Kun kaikki muu oli kielletty"

Korona-aika lisäsi seksipalveluiden kysyntää Suomessa jopa räjähdysmäisesti. Tätä mieltä on ammattidominana työskentelevä nainen, joka käyttää nimeä Valtiatar Keiju. Keiju muun muassa ruoskii asiakastaan maksua vastaan.

– Kun kaikki muu oli kielletty, rupesivat ihmiset miettimään, millä muulla tavoin he sijoittaisivat itseensä, hän kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Korona-aika oli Keijun mukaan "lottovoitto" alalle.

– Suostumuksellisuus on kaikki kaikessa. En ota asiakkaita, jotka sanovat, että heille voi tehdä ”mitä vaan”. Haluan keskittyä siihen, mikä kiihottaa asiakasta eniten. Myös session purku jälkikäteen on tärkeää. Istutaan alas, juodaan vissyä tai kahvia ja tasataan tilanne.

Toimeentuloakin on tullut.

– Paperilla liikevaihtoni näyttää hyvältä. Mutta tällä hetkellä riittää, että tulen toimeen ja saan laskuni maksettua. Haluan pitää vakiasiakkaani tyytyväisinä, Keiju sanoo Ilta-Sanomille.

Suurin osa Keijun asiakkaista on 40–50 -vuotiaita. Myös roolileikeistä on kokemusta, jos asiakas niin haluaa. Kokemusta on muun muassa pääministeri Sanna Marinin esittämisestä.

– Rooliin piti perehtyä tarkasti. Opettelin maneereja ja äänenpainoja huolella.

Keiju sanoo Ilta-Sanomille arvostavansa Marinia, eikä hän hyväksy ihmisten tarpeetonta seksualisointia.