Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Dennis Rafkin, 80, aikoo ostaa legendaarisen pizzabrändinsä takaisin – IS: "Ottaa sydämestä"

Turkulainen Dennis Rafkin kertoo Ilta-Sanomille olevansa erittäin surullinen vuonna 1975 perustamansa Dennis-pizzerian kohtalosta.

Aiemmin päivällä uutisoitiin, että ketju hakeutuu konkurssiin. Rafkin myi ketjun eteenpäin vuonna 2008, ja hänen poikansa Kim luopui omistuksestaan muutama vuosi myöhemmin.

Hän on myös aikeissa ostaa brändinsä takaisin.

– Kyllä minulla on sellainen ajatus, että jos päästään sopimukseen, niin voisin ostaa Denniksen takaisin, Rafkin kertoo Ilta-Sanomille.

Velkoja on runsaasti. Turun Seudun Osuuspankilla oli Dennikseltä lokakuun lopulla saatavia 407 000 euroa ja Ilmarisella 138 000 euroa. Rafkin kritisoi avoimesti ketjun ostaneen yhtiön toimintaa. Ketjulla on ollut kaksi ravintolaa: yksi Turun Linnankadulla ja toinen Helsingin Bulevardilla.

– Me tehtiin keitot, tomaatit itse, juustot raastettiin itse. Nämä kaikki mitä siellä nyt käytetään ovat alihankkijoiden tuotteita, Rafkin kommentoi Ilta-Sanomille.