Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kallion lukion kokki Marjo Niskanen sai kutsun Linnan juhliin – "Aivan uskomaton hetki kesken työpäivän"

Kallion lukion kokki Marjo Niskanen koki tiistaina jymy-yllätyksen, kun postissa saapui kutsu itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle.

– Olihan se aivan uskomaton hetki työpäivän keskellä, kun edessäni seisoi postinjakaja joka ojensi henkilökohtaisesti suht jykevän tuntuisen kirjekuoren, jonka päällä luki ’Tasavallan presidentiltä, Marjo Niskanen kertoo Helsingin Uutisten sisarlehti Avec-medialle.

Kallion lukion kokki Marjo, 40, saa poikkeuksellista ylistystä – näin hän teki opiskelijoihin unohtumattoman vaikutuksen: "Tulee minulta luonnostaan"

– En voinut uskoa, että se oli totta. Itkin ilosta ja häkeltyneisyydestä liki tunnin, kun soittelin kädet täristen kotiin miehelle, äidille ja myös esihenkilöille. Työpäivän viimeiset tunnit menivätkin hieman sumussa.

Helsinkiläisen Kallion lukion ruokapalveluvastaava Marjo Niskanen voitti ravintola-alan ammattilaisten PRO-gaalassa keväällä kaksi palkintoa ja nousi valtakunnan mediassa keittiöammattilaisten keulakuvaksi. Niskanen on erittäin pidetty työpaikallaan Kallion lukiossa.

– Tämä on todella suuri kunnia ja aivan mielettömän upeaa, että pääsen edustamaan työnantajaani Helsingin palvelukeskusta, koko suurkeittiöalaa ja samalla Kallion lukiota presidenttiparin vieraaksi.

Helsingin Uutiset kertoi toukokuussa, miten korkealle koulun opiskelijat arvostavat "ruokalan kuningattaren". Niskanen sanoi, että moni nuori kertooo hänelle hyvinkin henkilökohtaisia asioita elämästään.

 –Olen kuin täti tai puuttuva sisko. Asiakaspalvelu tulee minulta luonnostaan. Ihmisten kuunteleminen on helppoa. Olen töissä opiskelijoita varten ja tiedän, miten heihin luodaan yhteys. Tämä työ on paljon muutakin kuin se, mitä uunin ja hellan välissä tapahtuu, Niskanen sanoi HU:n haastattelussa.