Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi napolilainen ravintola avaa joulukuun alussa Helsingin ja Vantaan rajalla – Tarjolla "pehmeän kuohkeaa pitsaa"

Uusi, napolilaiseen keittiöön erikoistunut ravintola Villa Severino avaa ovensa 1. joulukuuta Helsingin ja Vantaan rajalla sijaitsevassa Helsinki Outlet -ostoskylässä.

Ravintolan valikoimaan kuuluvat muun muassa puulämmitteisessä uunissa valmistetut napolilaiset pitsat.

Ravintolan pitsamestarina toimii italialainen Severino Salzano.

– Pitsapohja valmistetaan ravintoarvoiltaan korkeista speltti- ja kokojyväjauhoista. Pitsat tehdään kolme vuorokautta kohonneeseen taikinaan. Lopputuloksena on pehmeän kuohkea pizza, joka on myös terveellinen ja vatsalle ystävällinen, kertoo Alessandro Tarantola, Villa Severinon osaomistaja tiedotteessa.

Pitsojen lisäksi listalla on myös muita Napolin alueen ruokaklassikoita, kuten spaghetti alle vongole -simpukkapasta ja polpette napoletane - lihapullat tomaattikastikkeessa.

Ravintola myy myös artesaanijäätelö, jota tarjoillaan ravintolatilassa olevasta Fiat 500 -autosta.

Ravintolaan tulee 40 asiakaspaikkaa.

Ravintola Villa Severino (Tatti 17) on avoinna joulukuusta alkaen maanantaista torstaihin kello 9.30-20, perjantaisin ja lauantaisin kello 9.30-22 sekä sunnuntaisin kello 9.30-18.