Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tunnettu keikkajärjestäjä meni konkurssiin, lippurahoilla voi olla karu kohtalo – Yle: "Kaikkia ei välttämättä saa takaisin"

Suomessa runsaasti esiintymisiä järjestäneen RH-Entertainmentin ajautuminen konkurssiin voi tarkoittaa sitä, että monen kuluttajan käyttämä raha pääsylippuihin katoaa savuna ilmaan. Asiasta varoittaa konkurssipesää hoitava asianajaja Heikki Vesa Krogerus -yhtiöstä.

Vesa on kommentoinut tilannetta Ylelle.

– Kannattaa varautua siihen, että kaikkia lippurahoja ei välttämättä saa takaisin, eli ottaa ennakko-oletukseksi se, että jonkinnäköinen luottotappio voi olla kuluttajalla edessä. Kaikki sen yli on sitten positiivista, Vesa sanoo.

RH-Entertainmentillä on ollut listallaan loppuvuodeksi muun muassa suosittu Raskasta Joulua -kiertue sekä Euroviisuissa hyvin menestyneen Blind Channelin loppuvuoden kiertue, johon yhtye on ladattu erittäin kovia odotuksia ja myyntitoiveita.

Konkurssipesän päätavoitteena on Heikki Vesan mukaan saada mahdollisimman moni tapahtumista järjestymään, jotta lippumenetyksiä tulisi mahdollisimman vähän.

– Teemme kaikkemme sen eteen, että saisimme tietoa mahdollisimman nopeasti, Vesa toteaa.