Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Asunnottomille oma itsenäisyyspäivän vastaanotto Pasilassa – luvassa ruokaa, hiustenleikkuuta ja puhtaita vaatteita

Vailla vakinaista asuntoa ry järjestää asunnottomuutta kokeville Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton 6. joulukuuta Itä-Pasilassa.

Tapahtuma järjestetään Vailla vakinaista asuntoa ry:n Vertais- ja vapaaehtoistoiminnankeskus Vepassa.

Paikalle tuleville tarjotaan cocktail-paloja, pöytiin tarjoiltu päivällinen, kakkukahvit sekä alkoholitonta boolia. Juhlien teemaväreinä ovat sininen, valkoinen ja kulta. Vepan vertaistyöntekijäparit vastaanottavat ja kättelevät tulijoita kello 15 alkaen.

Vastaanotto järjestetään koronan takia kahden vuoden tauon jälkeen.

– Tarjoamme asunnottomuutta kokeville ihmisille yhtäläisen mahdollisuuden kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä juhlavissa puitteissa. Haluamme, että kaikilla on oikeus juhlaan ja hauskanpitoon, myös asunnottomuutta kokevilla, toteaa Vailla vakinaista asuntoa ry:n toiminnanjohtaja Sanna Tiivola tiedotteessa.

Juhlapäivällisen lisäksi ohjelmassa on Itsenäisyyspäivän puheita, musiikkiesityksiä ja tanssiorkesteri. Juhlaan osallistujilla on ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus hiustenlaittoon ja meikkiin sekä valita lahjoitusvaatteista itselleen vaatteita.