Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kaapelitehtaalla jaetaan lauantaina ilmaisia ruokakasseja – näin teet varauksen ennakkoon

Kaapelitehtaalla jaetaan lauantaina 26. marraskuuta ilmaiseksi ruokaa. Ruokassien jako alkaa kello 11.

Kyseessä on hyväntekeväisyystempaus, jonka aikana jaetaan ruokaa yhteensä tuhat kassillista. Osan kasseista voi varata etukäteen ja noutaa päivän aikana paikan päältä.

Tapahtuman järjestäjänä toimii auttamisen sovellus Commun, joka tuottaa tapahtumaa yhdessä juomatalo Kåskan kanssa Kaapelitehtaan Lasipihalla ja Konttorilla. Mukana tapahtumassa ovat muun muassa Elovena, Alpro, Sinituote, Lumene ja Lejos.

– Haluamme ottaa tapahtumalla kantaa lisääntyvään avun tarpeeseen ja siihen että meidän täytyy auttaa toisiamme matalalla kynnyksellä, toteaa Karoliina Kauhanen, 28, joka on yksi Commun perustajista.

Kauhasen mukaan ruoka-avun tarve on viimeisen kuukauden aikana kolminkertaistunut sovelluksessa. Commu on auttamisen sovellus, jossa voit pyytää ja antaa apua omalla lähialueella.

Lauantaina ruokakasseihin pakataan elintarvikkeita, muita hyödykkeitä, siivoustarvikkeita ja ihonhoitotuotteita. Lisäksi kokki Ossi Paloneva kokkaa hävikkiruokaa tapahtumavieraille. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ruokakasseista 700 ruokakassia voi varata ennakkoon verkkosivuilla commuapp.fi. Kassi varataan nimellä ja sen voi noutaa lauantaina kello 11–17 Kaapelitehtaan pääsisäänkäynniltä Lasipihalta. Kasseja jaetaan yksi per talous.