Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Puotilassa ja Mellunmäessä rakennetaan lapsille – uudet rakennukset leikkipuistoille ja päiväkoti Tunturille

Kaupunki rakentaa Puotilassa leikkipuisto Rusthollarille sekä Mellunmäessä leikkipuisto Mellunmäelle ja päiväkoti Tunturille uudet rakennukset.

Leikkipuistojen uudet talot tulevat nykyisten rakennusten tilalle Puotilaan osoitteeseen Rusthollarintie 15 ja Mellunmäkeen Pyhätunturintie 2:een. Uudisrakennukset tarvitaan, koska nykyiset tilat ovat huonossa kunnossa.

Nykyisen leikkipuisto Rusthollarin rakennuksen purkaminen alkaa joulukuussa ja leikkipuisto Mellunmäen purku maaliskuussa. Tavoitteena on, että uudet tilat olisivat käytössä ensi syksynä, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Rusthollarin koululaisten iltapäivätoiminta järjestetään joulukuun alusta lähtien Puotilan ala-asteen koululla (Klaavuntie 17). Leikkipuistotoimintaa järjestetään Puotilassa ulkona rakennustöiden aikana.

Mellunmäen leikkipuistotoiminta siirtyy työmaan ajaksi väliaikaisesti Vesalan Aarrekuja 4:ään rakenteilla olevaan paviljonkiin.

Päiväkoti Tunturin nykyinen rakennus osoitteessa Korvatunturintie 7 korvataan niin ikään uudisrakennuksella. Myös Tunturin toiminta muuttaa työmaan ajaksi Aarrekujan paviljonkiin.

Tunturin nykyisen rakennuksen purkaminen käynnistyy, kun päiväkoti on muuttanut väistötiloihin. Uuden päiväkodin rakentamiseen on varattu aikaa noin 16 kuukautta kesästä 2023 alkaen.

Tunturin uuden rakennuksen katon ja pihan suunnittelussa on hyödynnetty tontin hienoja, osittain kallioisia pinnanmuotoja.