Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kaikille avoin grillipaikka Lauttasaareen – alueella vireillä paljon muitakin parannuksia

Lauttasaaressa sijaitsevaan Merikylpylänpuistoon aiotaan rakentaa grillipaikka.

Uuteen grillipaikkaan sijoitetaan kaksi kiinteää grilliä, kaksi piknik-pöytäryhmää, yksi selkänojaton penkki, neljä roska-astiaa, joista kaksi on paloturvallista ja kaksi aurinkoenergialla toimivaa, roskia kokoon puristavaa astiaa sekä opastaulu.

Pintamateriaalina käytetään kivituhkaa. Ympäröivät puut säilytetään. Erillistä valaistusta ei asenneta. Paikan pinta-ala on noin sata neliötä ja sen pääasialliset käyttäjät ovat alueen asukkaat ja ulkoilijat.

Grillipaikka rakennetaan lähellä rantaa sijaitsevan puistokäytävän varteen. Puistosuunnitelma on nähtävillä 13. joulukuuta saakka.

Merikylpylänpuisto on vanha puisto, johon grillipaikka rakennetaan uutena toimintona. Puistossa on nykyisellään uimaranta, leikki- ja ulkokuntoiluvälineitä, katukoriskenttä, avoimia nurmialueita sekä puustoisia alueita. Alueella toimii myös kahvila.

Puiston alueella on samaan aikana vireillä monia Omastadi-hankkeita, kuten koripallokentän perusparannus ja beach volley -kentän kunnostus sekä ulkokuntosalin rakentaminen ja vesialueen kivien poisto.