Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Joulupuuroa jaetaan maksutta Rautatieasemalla – "Monen selviytyminen välttämättömistä menoista heikentynyt"

Perjantaina 16. joulukuuta kello 8 alkaen tarjoillaan joulupuuroa Päärautatieasemalla raidepihan puolella raiteiden 4–11 edustalla. Puuroa on luvassa kello 11 asti tai niin kauan kuin sitä riittää.

Pelastusarmeija haluaa tempauksellaan tuoda iloa ohikulkijoiden aamuun ja samalla muistuttaa, että joulupuuro ei ole kaikille itsestäänselvyys.

– Poikkeukselliset vuodet ovat heikentäneet monen selviytymistä välttämättömistä menoista. Vähävaraisten toimeentulo on vaikeutunut eikä perusturva aina riitä, sanoo tiedotteessa Pelastusarmeijan viestintäpäällikkö, majuri Esa Nenonen.

Toimittaja sai Pelastusarmeijan ruokakassin – tämä oli sen sisältö

Joulupuuro on osa Pelastusarmeijan joulupatakampanjaa, jolla kerätään varoja kotimaassa apua tarvitseville.

Joulupataan voi lahjoittaa osoitteessa joulupata.fi. Perinteiset joulupadat näkyvät ulkona katukuvassa 15.–23. joulukuuta.

Tavaralahjoituksia ottavat vastaan Pelastusarmeijan iCare- ja kirpputorimyymälät sekä joulupatakontit Helsingin Narinkkatorilla ja Hakaniemessä.

"Halveksittavaa!" – Kalliossa viskotaan lahjoitusruokaa roskiin ja puiston pensaisiin: ruoka-avussa nyt ennätysruuhka

Keijo, 71, on käynyt 17 vuotta leipäjonossa – "Ruokaan on jäänyt 6 euroa päivässä"

Lidl haastaa Prisman ilta-alen: lihatuotteisiin 50 prosentin "punalaput" jo aamulla – Helsinkiin avataan myös outlet-myymälä