Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ullanlinnan vaimonsa taposta epäilty lääkäri on vangittu

Ullanlinnassa viime viikon lopussa tapahtuneesta naisen kuolemasta epäilty lääkärinä ja psykiatrina työskennellyt naisen aviomies on vangittu.

Niin sanottuun Ullanlinnan henkirikokseen liittyvä vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin maanantaina sairaalasta käsin, sillä mies on tällä hetkellä sairaalahoidossa Auroran sairaalassa.

Helsingin käräjäoikeus tiedotti tulevasta vangitsemisasiasta maanantaina iltapäivällä.

Käräjäoikeus totesi, että se pyrkii järjestämään videoyhteyden sairaalasta käräjäoikeuteen julkisia osuuksia varten. Istuntosalissa kuvaaminen tulee olemaan kielletty.

Vuonna 1975 syntyneen naisen kuolemasta epäillään lääkärinä ja psykiatrina toiminutta, vuonna 1974 syntynyttä naisen aviomiestä. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä tappona.

Poliisi tiedotti maantaina, että asian esitutkinta jatkuu. Poliisi pyrkii edelleen selvittämään tapauksen yksityiskohtia, eikä ole vielä kuullut epäiltyä.

Lue: IS: Ullanlinnan hienostoalueella sattuneen henkirikoksen epäilty ajoi perheensä mereen – Puhalsi nollat, vetosi vahinkoon