Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun Sanomat: Rafkinin suku osti konkurssiin menneen Dennis-pizzerian takaisin omistukseensa

Rafkinin suku on ostanut takaisin itselleen turkulaislähtöisen pizzeria Denniksen. Asiasta kertoo Turun Sanomat verkkosivuillaan.

Asialla on perustaja Dennis Rafkinin poika Kim Rafkin. Hän sanoo Turun Sanomille, että vielä ei ole tiedossa koska ravintola palaa takaisin toimintaan. Rafkinin mukaan tavoiteena on palauttaa "pizzeria takaisin aikaan ennen vuotta 2014". Kim Rafkin luopui omistuksestaan tuolloin. Tästä jatkanut omistuspohja ei menestynyt ravintolan kanssa.

Helsingin Uutiset kertoi ostoaikeista marraskuussa 2022. Tuolloin Dennis Rafkin kritisoi kovin sanoin ketjun viimeisimmän yrittäjän toimintaa ravintolan kanssa. Lopputuloksena Turun Seudun Osuuspankilla oli Dennikseltä lokakuun lopulla saatavia 407 000 euroa ja Ilmarisella 138 000 euroa. Ketjulla oli tuossa vaiheessa kaksi ravintolaa: yksi Turun Linnankadulla ja toinen Helsingin Bulevardilla.

Ravintola yritti laajentaa toimintaansa myös Kirkkonummelle, mutta siellä toiminta lopetettiin kannattamattomana vuonna 2018.