Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Onko pyöräreittisi riittävästi valaistu?

Helsingin kaupunki kartoittaa pyöräreittien valaistuksen laatua. Verkkokyselyssä voi kertoa puutteista ja onnistumisista pyöräreittien valaistuksessa. Kyselyssä ei kartoiteta yksittäisiä vikaantuneita tai rikkinäisiä valaisimia, joista voi imoittaa julkisen ulkovalaistuksen vikailmoitus -palvelun kautta. Kyselyn avulla kaupunki kerää ajantasaista tietoa pyöräreittien käyttäjiltä ja muodostaa kokonaiskäsityksen kaupungin toteuttamien ja ylläpitämien pyöräreittien valaistuksen laadusta.

– Kaupungin tavoitteena on parantaa vuosittain pyöräreittien valaistusta. Tätä työtä varten tarvitsemme palautetta reittien käyttäjiltä, sillä heillä on arkisen liikkumisensa kautta paljon arvokasta tietoa, jota voimme hyödyntää valaistusparannuksia suunnitellessamme, kertoo valaistuspäällikkö Marjut Kauppinen Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Kysely on avoinna 28. helmikuuta asti.

Yleistä palautetta pyöräreittien verkostosta, laadusta ja vaurioista pyydetään antamaan kaupungin palautekanavan kautta.