Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudenvuodenyönä epäillään tapon yritystä Rautatientorilla – poliisi pyytää yhteydenottoja

Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii epäiltyä tapon yritystä, joka tapahtui päärautatieasemalla 1. tammikuuta neljän aikaan aamuyöllä. Helsingin käräjäoikeus vangitsi 17-vuotiaan pojan keskiviikkona 4. tammikuuta todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä.

Poliisi epäilee, että 17-vuotias poika löi noin 20-vuotiasta miestä kohti puukolla useamman kerran. Asianomistaja sai tilanteessa vähäisiä fyysisiä vammoja.

Tilanne alkoi, kun pipopäinen mies riiteli 17-vuotiaan pojan kanssa Rautatieaseman ja Rautatientorin kulmalla. Paikalle saapui myös kaksi muuta miestä. Pian tilanne kärjistyi tappeluksi 17-vuotiaan pojan ja näiden kolmen miehen välillä.

Poliisilla on tiedossa kahden paikalle tulleen miehen henkilöllisyys, mutta ei pipopäisen miehen henkilöllisyyttä. Häntä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin tapauksen selvittämistä varten.

Lisäksi poliisi haluaa silminnäkijähavaintoja tilanteesta. Paikalla oli runsaasti väkeä. Kaikki yhteydenotot pyydetään osoitteeseen nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai kello 8–16 numeroon 0295 471 200.