Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nämä kaksi helsinkiläismiestä nähdään uudella Bachelor-kaudella – Sami, 26, on rakkaudessa kokematon

Ullanlinnassa asuva Anton Aaltonen ja Kalliossa kotiaan pitävä Sami Toiviainen etsivät rakkautta useiden sinkkunaisten joukosta Bachelor Suomen uudella kaudella MTV:llä.

Ohjelmaa esitettiin vuosia sitten Nelosella, jolloin sarjan nimi oli Unelmien poikamies.

Anton Aaltonen on 28-vuotias kauppatieteiden maisteri. Hän työskentelee IT-konsulttialalla account managerina tietojohtamisen parissa. Hän elää urbaania elämää, johon kuuluu työn lisäksi padelin ja golfin pelaaminen, läheiset ja ystävät.

Anton on tiedotteen mukaan parantumaton romantikko, joka etsii ajatonta rakkautta. Antonin suurin haave on ydinperhe, kumppanuus upean vaimon kanssa sekä lapset.

Sami Toiviainen on 26-vuotias luova yrittäjä tapahtuma-alalla. Vapaa-aikansa hän viettää ystäviensä kanssa Kalliossa tai matkustaen ja etsien merkityksellisiä kohtaamisia ja elämyksiä. Sami ei ole koskaan ollut rakastunut, ja miettiikin nyt, olisiko seuraava seikkailu jotain pysyvämpää – kumppani, jonka kanssa tutkia maailmaa ja toisiaan. Sami odottaa vertaistaan, jonka vuoksi haluaa asettua aloilleen.

Iltalehdelle mies paljastaa, ettei ole koskaan seurustellut. Hän kertoo, ettei aikaisemmin ole ollut siihen valmis.

Unelmien poikamiehiä tavoittelevat naiset julkistetaan viikolla neljä.

Edellisen kauden Timon ja Tuomaksen romanssit päättyivät lyhyeen ja kummatkin olivat eronneet valituistaan jo Ruusun jälkeen -jaksoon mennessä.

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 7. helmikuuta kello 21.