Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Liikuitko kesällä näillä alueilla? Poliisi kaipaa vihjeitä Mika Moringin ja uhrinsa liikkeistä

Helsingin poliisi pyytää jälleen pyytää vihjeitä epäillyn Mika Moringin ja uhrin Katja Miinalaisen liikkeistä. Silminnäkijähavaintoja toivotaan edelleen myös Moringin käyttämästä valkoisesta Audista.

Poliisi on saanut esitutkinnassa yksilöityä alueita, joilla epäilty ja uhri ovat liikkuneet ja pyytää vihjeitä nyt erityisesti tietyiltä alueilta.

Poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja Tammelasta viime vuoden 14.–21. elokuuta. Epäilty ja uhri ovat liikkuneet ainakin Teuro–Kuuslammi-alueella.

Tammelasta reitti on kulkenut Pihtiputaalle. Sieltä poliisi pyytää vihjeitä 21.–23. elokuuta. Tämän jälkeen matka on suuntautunut Rovaniemelle, jossa on vietetty muutama päivä eli 24.–25. elokuuta. Havaintoja toivotaan erityisesti Rovaniemen pohjoispuolelta Kittiläntien lähettyviltä.

Poliisi kaipaa vihjeitä myös Muoniosta 25.–26. elokuuta. Aikaa on vietetty muun muassa Äkäslompolontien ja Aakenuksentien seudulla. Matka on päättynyt Helsinkiin, jonne epäilty on ajanut 26. elokuuta.

Lue: Naisten katoamisista epäilty Mika Moring on oikeudelle vaikea tapaus, mikäli ruumiita ei löydy – rikosoikeuden professori: Nämä seikat ratkaisevia

Epäillyn henkirikoksen tekoajaksi on poliisin mukaan tarkentunut 14.–25. elokuuta.

Epäilty ja uhri ovat majoittuneet syrjäisillä alueilla, kuten metsäautoteillä. He ovat käyneet myös huoltoasemilla ja ruokakaupoissa.

Poliisi ei toistaiseksi kerro tapauksesta enempää, koska se voisi vaarantaa esitutkinnan.

Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 476 147 maanantaista sunnuntaihin kello 8–16.

Lue: Mika Moringista tullut poliisille muutamia yhteydenottoja – "On erittäin tärkeää tavoittaa mahdolliset muut uhrit"

Lue:Poliisi epäilee Mika Moringia nyt kolmesta raiskauksesta