Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Meikä tarjoo!" – Burgerimies Akseli Herleviltä hieno ele kilpailevalle ravintolalle

Helsinkiläisten hampurilaisravintoloiden kuninkuus meni tänä vuonna uusiksi, kun Kalasataman Boneless voitti HU:n järjestämän lukijaäänestyksen. Edellisellä kerralla vuonna 2020 ykkönen oli Lönnrotinkadun Naughty Brgr. Boneless oli tuolloin neljäs.

Naughty Brgr:n perustaja Akseli Herlevi antoi voittajalle kilpailun jälkeen täyden tunnustuksen. Hän jakoi tällä viikolla Bonelessin voittopäivityksen Instagram-tilinsä tarinoissa ja mainitsi sen yhteydessä tarjoavansa oluet Bonelessin porukalle.

– Tervetuloa Naughty Brgriin voittokaljoille, meikä tarjoo! Herlevi kirjoitti.

"Ruosteinen rötiskö" ilmestyi luksustalon ikkunoiden alle Kalasatamassa – raivo repesi

Mikonkadun Friends&Brgrs nosti sijoitustaan kahdella ja oli äänestyksen kolmas.

Kärkipäässä suurin putoaja listalla oli Vallilan Bites Burgers. Se jatkaa silti huippujen joukossa. Edellisen äänestyksen kakkonen löytyy nyt sijalta kuusi. Social Burgerjoint joutui antautumaan yhdellä sijalla alaspäin ja oli neljäs.

Uusista nimistä kymmenen parhaan joukkoon pääsivät kanaburgereista tunnettu Kotkot (5.) ja ruotsalainen Bastard Burgers (8.)

Herlevi tunnetaan myös Burgerimiehet-tv-sarjasta, jonka uusi kausi alkaa Nelosella 6. huhtikuuta. Uusissa jaksoissa seikkaillaan jälleen Pohjois-Amerikassa.

Burgerimies Akseli Herlevi huomasi ongelman suomalaisissa kebabravintoloissa – tältä näyttää uusi versio döneristä

Tässä on Helsingin parhaaksi valittu hampurilaisravintola – Dean, 30, ja Tomi, 58, juhlivat ylivoimaista voittoa Kalasatamassa

Uusi hampurilaisketju aloittaa Suomessa - ensimmäinen ravintola auki perjantaina

Suomen parhaaksi valittu burger-ravintola JJ's BBQ avataan Helsinkiin – "Suosituin annos on varmasti..."