Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jättisillan työmaalla selätettiin aiemmat ongelmat - Laajasalon ratikan vakuutetaan liikennöivän 4 vuoden kuluttua

Sunnuntaina Suomen suurimmalla siltatyömaalla elettiin jännittäviä hetkiä, kun Kruunuvuorensillan pylonin eli kannatinpylvään alemman peruslaatan 250 000 kilon painoinen raudoitehäkki laskettiin paikoilleen merenpohjaan.

Pyloni perustetaan kalliovaraisena ja alemman peruslaatan pohja on lähes kymmenen metriä merenpinnan alapuolella. Peruslaatta laskettiin paikoilleen telaristikkonosturilla. Nosturin kasaus kesti kolme päivää.

Kruunusiltojen rakentamisessa ongelma: 135-metrisen pylvään perustaminen meren pohjaan osoittautui odotettua vaikeammaksi

Aikaisemmat ongelmat pylonin perustustöissä on selätetty, ja yhä näyttää siltä, että Laajasalon raitiotien matkustajaliikenne voidaan aloittaa tavoiteaikataulun mukaisesti vuonna 2027.

5 villisikaa jouduttiin lopettamaan Korkeasaaressa – syynä Kruunusiltojen rakennustyömaan melu

Osa asukkaista ei jaksa odottaa palveluita Helsingin rakentuvilla alueilla – Kruunuvuorenrannasta vuokra-asunnon saanut Saara: "En usko, että asun täällä enää pitkään"

Laajasalon ratikasta pudotetaan 1,2 kilometrin pätkä pois: Vaikutusta hintalappuun ei vielä tiedetä – Tämä on uusin arvio liikennöinnin alkamisesta

Asukas pelkää, että Laajasalosta tulee uusi "Kalasatama" – sisäänajoväylän muuttaminen bulevardiksi alkoi, alueella surraan jopa yli 100-vuotiaiden puiden kaatoa