Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Poliitikot väittelevät metropolista Triplassa

Johtavat poliitikot eduskuntapuolueista kohtaavat ensi tiistaina 31. tammikuuta MetropoliAreenan paneelissa, jonka aiheena on metropolipolitiikka.

Paneelissa kuullaan, miten SDP, perussuomalaiset, kokoomus, keskusta, vihreät ja vasemmistoliitto aikovat panostaa metropolialueen elinvoimaan.

Kello 15 Pasilan kauppakeskus Triplan kulttuuriaukiolla (4 krs.) alkavaa keskustelua juontaa Jaakko Loikkanen. Avaussanat lausuu toimitusjohtaja Pia Pakarinen Helsingin seudun kauppakamarista, ja mukana ovat myös Helsingin, Espoon ja Vantaan johtajat sekä maakuntajohtaja Ossi Savolainen.

Paneelissa ovat mukana Elina Valtonen (kok.), Leena Meri (ps.), Riikka Pakarinen (kesk.), Jussi Saramo (vas.), Saara Hyrkkö (vihr.) sekä Eveliina Heinäluoma (sd.).

Uudenmaan liiton, pk-seudun kaupunkien ja kauppakamarin tavoitteena on saada metropolipolitiikka seuraavaan hallitusohjelmaan. Kokonaisuus käsittäisi maankäytön, asumisen ja liikenteen, työvoiman saatavuuden, vieraskielisen väestön ja työperäisen maahanmuuton sekä kestävän kasvun ja hyvinvoinnin.