Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yle: Uutta tietoa luvassa naisen kuolemasta Isossa Omenassa - Poliisi odottaa todistajalta tietoa, miksi mies kutsui vartijat 

Länsi-Uudenmaan poliisi kuulee tällä viikolla miestä, joka on todennäköisesti nähnyt Isossa Omenassa tammikuussa sattuneen tilanteen miehen ja sittemmin kuolleen naisen välillä. Tilanteen seurauksena paikalle kutsuttiin järjestyksenvalvojat ja tilanne eskaloitui siihen, että 35-vuotias nainen menehtyi kiinniottotilanteen yhteydessä.

Asiasta kertoo Yle verkkosivuillaan.

Poliisilla on käsitys siitä, että henkilö on nähnyt edeltävän tilanteen. Poliisi käyttää monikossa ilmaisua "miehen ja naisen kohtaamisia". Poliisilla on tämän vuoden ajalta tiedossa kaksi aiempaa tilannetta, jossa nainen on poistettu kauppakeskuksesta.

Todistajan suhde turvahenkilöt kutsuneeseen mieheen ja kuolleeseen naiseen ei ole poliisille aivan tiedossa tässä vaiheessa tutkintaa. Nainen tunnettiin aktiivisena seurakuntalaisena.

– Toivottavasti siitä saadaan tietoa, Kallio sanoo.

Otsikkoa päivitetty kello 16.00: Täsmennetty otsikon sisältöä.