Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Yksi Helsingin vanhimmista ravintoloista ilmestyi nettihuutokauppaan –  kaupunki täräytti bisnesvinkin

Helsingin kaupunki etsii Seurasaaressa sijaitsevalle kesäravintolalle ja piharakennukselle uutta vuokralaista nettihuutokaupassa.

– Jos olet sattumoisin harkinnut uuden ravintolan perustamista, niin tätä ei kannata sivuuttaa: Seurasaaren ravintola etsii uutta yrittäjää. Tila vuokrataan nettihuutokaupassa tehtyjen tarjousten perusteella, kaupunkiympäristön toimiala kirjoitti Twitterissä.

Huutokauppa päättyy 15. maaliskuuta.

Vuonna 1890 valmistunut ravintola sijaitsee lähes keskellä Seurasaarta. Rakennuksen vanhan osan on suunnitellut arkkitehti Frithiof Mieritz. Uudempi kahvilaosa on valmistunut 1950-luvulla.

Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta alkuperäisessä muodossaan. Ravintola oli avautuessaan 1800-luvun lopulla raittiusravintola, jossa ei tarjoiltu “jääkellarikaljaa” väkevämpiä juomia. Ravintola on yksi Helsingin vanhimmista.

Rakennuksen molemmat osat on suojeltuja. Ravintorakennuksessa suojelu koskee myös sisätiloja.

Ravintolaosa on kooltaan lähes tuhat neliötä. Ravintolassa, kahvilassa ja kabineteissa on yhteensä noin 450 asiakaspaikkaa terasseineen.

Uusi ryhmä kokoaa seniorit Seurasaareen, mukaan voi tulla kuka vain – Eeva-Liisa, 82, innostui heti: "Lapsuudesta tuttu"

Sauna naisten naturistirannan viereen? – Sirkku Saarela ja yli tuhat muuta huolissaan: ”Rauha on mennyttä"