Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suosittu ulkoilumaja saa vihdoin kahvilayrittäjän: "Meillä on uutisia, joista olemme innoissamme"

Maunulan suositulle ulkoilumajan kahvilalle on vihdoin löytynyt uusi yrittäjä. Viime kesästä asti ilman kahvilayrittäjää toiminut kahvila avataan keskiviikkona 1. maaliskuuta.

Maunulan majan kahvilan uusi pitäjä on kahvila Wanhan Pehtoorin yrittäjä, joka päivitti asiasta julkaisun Haltialassa sijaitsevan kahvilan Facebook-sivuille keskiviikkona.

– Meillä on uutisia, joista olemme aivan todella innoissamme! Wanha Pehtoori on ylpeä saadessaan jatkaa maineikkaan Maunulan Majan kahvilatoimintaa, julkaisussa todetaan.

Moni ulkoilija on jo ehtinyt ihmetellä, miksi kahvila ei ole auki. Kahvila jäi viime vuonna ilman yrittäjää, kun silloinen kahvilanpitäjä jäi eläkkeelle.

Tieto kahvilan avautumisesta on ollut monille odotettu uutinen. Julkaisu keräsi muutamassa tunnissa kymmeniä kommentteja.

– Onnea!

– Loistavaa!

– Mahtava uutinen!

– Paras uutinen tähän kevääseen.

Eräs kommentoija kirjoittaa, että Vegaaninen Helsinki -ryhmässä toivottiin vegaanisia vaihtoehtoja uuteen kahvilaan. Kahvilayrittäjä vastaa kommenttiin.

– Näitä tulee aivan varmasti!

Muun muassa munkeistaan tuttu, ulkoilijoiden suosima ulkoilumaja on Suomen Ladun paikallisyhdistyksen Helsingin Ladun ylläpitämä hirsihuvila.

Ulkoilumaja sijaitsee Keskuspuiston kupeessa osoitteessa Metsäläntie 9.

Uudesta yrittäjästä kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.