Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Realistinen perheen äänimaisema sävyttää uutta audiokirjaa – Juha Itkonen lukee teoksensa itse

Juha Itkosen Teoriani perheestä (Gummerus) ilmestyy 1. maaliskuuta ja vie lukijan kirjailijan lapsuudenperheen hetkistä 1970- ja 80-luvuilla aina 2000-luvulle, keskelle nelilapsisen helsinkiläisperheen täyttä elämää.

Omakohtainen teos ilmestyy painetun kirjan lisäksi Itkosen itsensä lukemana rikastettuna äänikirjana Storytelissä, jossa kuuluu eletyn elämän äänet. Miki Brunoun äänisuunnittelu rikastaa kuuntelukokemusta. Perhe-elämän keskelle vievä autenttinen äänimaisema, kirjailijan ääni ja musiikki luovat ainutlaatuisen maailman.

Kirkkaista muistikuvista sekä kevyistä ja painavista hetkistä kutoutuva kertomus näyttää sukupuoliroolien ja yhteiskunnan muuttumisen 1970-luvulta tähän päivään. Se ylistää jokapäiväisiä ihmeitä ja tarjoaa vahvoja samaistumiskohtia kaikille perheissä eläville ja eläneille.

Vuodesta 2003 kaunokirjallisuutta julkaissut, nykyisin Helsingissä asuva Juha Itkonen (s. 1975) on yksi kotimaisen nykykirjallisuuden näkyvimmistä nimistä.