Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lounasta pikkurahalla tai maksutta – katso tästä Malmin seurakunnan yhteisöruokailujen paikat ja ajat

Malmin seurakunnan alueella järjestetään useita, kaikille avoimia yhteisöruokailuja, joissa voi aterioida pikkurahalla tai täysin maksutta.

Tapulin seurakuntakodilla (Maatullinkuja 4) tarjoillaan maanantaisin kello 11–12.30 puuroa, kahvia ja voileipiä. Kerran kuukaudessa tarjolla on lounas. Hävikkiruokaa jaetaan kello 11.

Pihlajamäen kirkolla (Liusketie 1) tarjotaan puuroa ja voileipiä tiistaisin kello 9–11. Jaossa on myös hävikkileipää. Molemmissa tilaisuuksissa maksu on vapaaehtoinen.

Torstaisin Pihlajamäen kirkolla on tarjolla lämmin ateria ja kahvit kahdella eurolla kello 12–13.

Pihlajiston asukastalo Mestassa (Tiirismaantie 4) tarjotaan keittolounas ja kahvia tiistaisin kello 12–13 kahdella eurolla.

Jakomäen nuorisotalolla (Jakomäenpolku 6) on tarjolla kahvia ja voileipiä keskiviikkoisin kello 10–11.30. Maksu on vapaaehtoinen. Hävikkileipää jaetaan kello 10.

Viikin kirkolla (Agronominkatu 5) tarjoillaan kasvisruokaa keskiviikkoiltaisin kello 17–18.30. Yhden euron maksu on vapaaehtoinen.

Siltamäen seurakuntakodilla (Jousimiehentie 5) on tarjolla keittolounas ja kahvit torstaisin kello 12–13 kahden euron hintaan.