Helsinkiläiset ravintolayrittäjät Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola avaavat uuden ravintolan konkurssiin menneen pizzeria Denniksen tiloihin Bulevardille. Ravintolalla ei ole vielä nimeä ja se aukeaa toukokuussa.
Yrittäjien aikaisemmin avaamiaan paikkoja ovat esimerkiksi Ullanlinnan Mat Distrikt ja Vallilan Albina.
Ravintoloitsija Maiju Åstedt haluaa pitää ruuat toistaiseksi salaisuutena. Vaikutteista hän kuitenkin kertoo vähän.
– Ruokien pääpaino on ranskalaisessa keittiössä, mutta vaikutteita ollaan haettu myös Ranskan entisistä siirtomaista, Åstedt kertoo Helsingin Uutisille.
Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja kesällä vielä 20-paikkainen illallisterassi.
Sisutuksessa otetaan huomioon sijainnin historia, unohtamatta yrittäjille ominaista rohkeutta ja rokkenrollia.
– Me haluamme rouheaa, romanttista ja klassista tunnelmaa. Pyrimme saamaan asikkaalle wau-efektin paikan päällä, sanoo Åstedt.