Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pikaruokaketju Fafa's joutui keljuun kierteeseen – perustaja avaa täysin uuden ravintolan Helsinkiin

Pikaruokaketju Fafa'sin perustajana tunnettu Doron Karavani avaa uuden ravintolan Hakaniemeen alkuvuodesta 2024. UG-niminen ravintola tulee rakenteilla olevaan Lyyra-kortteliin.

Urban Gourmetin eli UG:n ideana on tuoda saman katon alle kuusi eri ravintolakonseptia. Yksi asiakas voi tilata ruokaa kerralla useasta ravintolasta yhtä aikaa.

Ravintoloihin etsitään parhaillaan yrittäjiä. Heidän sparraajinaan toimii ravintolamaailmasta tuttuja ammattilaisia, kuten Teresa Välimäki ja Risto Mikkola.

–  Tarvitaan vain erinomainen ja toteutuskelpoinen idea sekä pieni aloituspääoma, me hoidamme ravintolalle puitteet sekä huippuvalmennusta Suomen kovatasoisimmilta ravintola-alan osaajilta. Tavoitteenamme on löytää uusia tähtiä Suomen ravintolakenttään ja tukea heidän menestymistään. Mallia kokeillaan Suomessa, mutta kenties idea voidaan viedä myös maailmalle, Karavani sanoo tiedotteessa.

Doron Karavani perusti ensimmäisen Fafa's ravintolan Iso Roobertinkadulle vuonna 2011.Vielä kolme vuotta sitten Fafa'silla oli Suomessa 39 ravintolaa. Nyt määrä on 28. Helsingin Uutiset kertoi helmikuussa, että ketju on joutunut sulkemaan Helsingistä viime vuosina useita ravintoloita.