Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Opiskelija-asuntoihin hakijaryntäys Itä-Helsingissä – varustelu normaalia parempi

Myllypuroon valmistuneiden uusien kohteiden suosio yllätti Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasin.

Alueelle on vuoden vaihteessa ja tämän vuoden alussa valmistunut neljä uutta kohdetta osoitteisiin Myllymatkantie 7, Yläkiventie 4, Yläkiventie 7 ja Yläkiventie 9.

Asuntoja kohteissa on yhteensä 279, joista 80 prosenttia on yksiöitä ja loput kaksioita.

Asunnot sijaitsevat lähellä Myllypuron metroasemaa, Metropolia Ammattikorkeakoulun uutta kampusta sekä Myllypuron ostarin peruspalveluita. Matka Itäkeskuksen laajempien palveluiden äärelle kestää metrolla minuutin ja Kallion iltaelämän saavuttaa 13 minuutissa. Myös ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia on Myllypurossa valtavasti.

Asunnoissa puolestaan on kiinnitetty huomiota materiaalien ulkonäköön ja asuntojen yleistunnelmaan, josta on pyritty tekemään viihtyisä jo ennen kalusteita. Opiskelijoille on myös ensimmäistä kertaa laitettu asuntoihin astianpesukoneet.

– Jokainen kohde vuokrattiin täyteen jo ennen valmistumista. Uudet kohteet ja kohtuuhintaiset yksiöt kiinnostavat opiskelijoita: asukastutkimuksissamme on jo pitkään näkynyt, että asunnon kunto on noussut tärkeimmäksi kriteeriksi hinnan rinnalle ja jopa sen ohi, Hoasin viestintäpäällikkö Saara Saksanen kertoo tiedotteessa.

Uusia kohteita Hoas aikoo rakentaa lähivuosina muun muassa Niittykumpuun, Hermanniin, Kalasatamaan sekä Otaniemeen.