Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Legendaarinen Tillikka-baari avattiin uudelleen Malmille

Legendaarinen menomesta Tillikka on avattu uudelleen Malmin asemalle. Alkuperäinen Tillikka perustettiin Latokartanontielle vuonna 1963, jossa se toimi vuoteen 2020 saakka. Rakennus purettiin vuonna 2021.

Kuopatuksi luultu hampurilaisketju avataan Helsinkiin perjantaina

Nykyisen ravintolan nimi on Malmin Tillikka. Sen paikalla toimi aiemmin Cafe Miracle, joka tunnettiin säännöllisistä live-keikoista. Ne jatkuvat hieman pienimuotoisemmin.

– Aiemmin keikkoja oli perjantaina ja lauantaina. Meillä live-musiikkia on lauantaisin. Perjantaisin on opiskelijabileitä. Lisäksi on bingoa ja tietovisaa. Homma toimii samalla tavalla kuin vanhassa Tillikassa, yrittäjä Sukhjinder Pal kertoo.

Myös aukioloaikoihin tulee muutos. Miracle aukesi kello 11. Tillikka aukeaa jo yhdeksältä.

Helsinkiläislähiön "viimeinen pubi" suljettiin yllättäen – Merja, 72, ja Ari, 69, käyvät oluella nyt kiinalaisessa ravintolassa: "Emme tiedä enää, mitä kavereille kuuluu"

Cafe Miraclen yrittäjät kertoivat ravintolan myymisestä Facebook-tilillään maaliskuun alussa.

– Me vietämme nyt vähän lomaa ja suunnittelemme uusia kuvioita. Ei Miracle ollut ensimmäinen eikä viimeinen ravintola jonka olemme perustaneet ja myyneet. Kiitokset myös kaikille artisteille jotka ovat meitä viihdyttäneet vuosien saatossa. Toisaalta harmi, että Miracle jättää ison aukon Malmin live-musiikki tarjontaan, päivityksessä lukee.

Tillikka-nimen käyttöön liittyy kiista.

HU:n tietojen mukaan yksi aiemmista yrittäjistä ei halunnut, että uusi Tillikka-ravintola perustetaan ilman hänen lupaansa. Yrittäjä ei ole rekisteröinyt Tillikka-nimeä itselleen niin, etteivätkö muut voisi sitä käyttää.

– Olen sopinut, että hän saa halutessaan perustaa oman Tillikka-ravintolan, vuonna 2018 Tillikan yrittäjänä aloittanut Pal sanoo.

Tampereella on ollut Tillikka-niminen ravintola vuodesta 1965.

Legendaarisen Tillikan talo tyhjeni Malmilla – Liikkeiden sulkeminen aloittaa ison muutoksen