Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Useita ravintoloita sulkeneelta Fafa'silta vihdoin uusi avaus – Helsinki-Vantaalle tulee myös Bastard Burgers

Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueelle valmistuu alkukesästä uusi ravintolamaailma.

Alueelle sijoittuuu muun muassa ruotsalainen pikaruokaketju Bastard Burgers, joka avasi ensimmäisen ravintolan Helsinkiin viime syksynä. Muita ravintoloita ovat Fafa’s, Robert’s Coffee, Pala Pizza Bar, Asian Corner ja Tori Kitchen & Café.

Fafa's on joutunut viime vuosina ikävään kierteeseen, kun se on joutunut sulkemaan pääkaupunkiseudulta ja muualta Suomesta lukuisia ravintoloita. Uuden ravintolan avaaminen onkin merkki siitä, että kasvisruokaan keskittyneen brändin vetovoimaan löytyy luottoa.

Helsingin Uutiset kertoi viime viikolla, että italialainen Pizza Pomodoro -ketju on avannut pizzautomaatin lentokentälle.

Ravintolamaailmassa on kiinnitetty erityistä huomiota palvelun nopeuteen ja matkustajien palvelemiseen ympärivuorokautisesti. Kaikki annokset voi ottaa mukaan lennolle.

Ravintolamaailmaa operoi ravintolayritys SSP Finland.

– Olemme satsanneet viime vuosina ruoka- ja juomapalveluiden kehittämiseen Helsinki-Vantaalla. Odotamme innolla uusien ravintoloiden avautumista lentoasemallemme, sanoo Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finavian tiedotteessa.