Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pasilaan avattiin maksuton mielenterveyspalvelu yli 13-vuotiaille – tällaista apua sieltä saa

Helsingin neljäs Mieppi aloitti maaliskuussa toimintansa Itä-Pasilassa osoitteessa Ratapihantie 11. Miepit tarjoavat matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja yli 13-vuotiaille helsinkiläisille.

Mieppiin voi ottaa suoraan yhteyttä ilman lähetettä, kun on esimerkiksi elämäntilanteeseen tai mielenterveyteen liittyviä huolia.

Palvelussa voi keskustella mielenterveystyön ammattilaisen kanssa kasvokkain tai etäyhteydellä. Mieppi tarjoaa keskusteluaikojen lisäksi myös neuvontaa ja palveluohjausta.

Mieppiin voi varata ajan tai tulla paikan päälle. Ajanvaraus onnistuu sähköisesti Maisa-palvelussa tai soittamalla. Palvelut ovat maksuttomia. Helsingin muut Miepit sijaitsevat Haagassa, Kalasatamassa ja Myllypurossa.

Lue aiheesta lisää: Nuorisoterapeutit tarjosivat ilmaista keskusteluapua, mutta ketään ei tullut paikalle – sitten keksittiin keino ja suosio räjähti

Lue aiheesta lisää: "Täällä jopa neljä terapeuttia odottaa, että nuoria tulisi" – Maksuton palvelu aloitti Helsingissä, kävijöiden vähyys on ollut yllätys