Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mannerheimintie pysyy kaksikaistaisena ainakin ensi viikon alkuun – sitten alkaa ryske

Mannerheimintie pysyy kaksikaistaisena ainakin viikonlopun ajan. Projektinjohtaja Antti-Juhani Lehtinen kertoo, että maanantaina puolen päivän aikaan urakoitsijat ja operatiivinen johto kokoustavat kadun tilanteesta.

– Ihan tarkkaa päivämäärää ajokaistojen sulkemisesta ei vielä ole. Aikaisintaan tämä ajoittuu ensi viikon puoliväliin.

Työt tullaan tekemään yöllä, kun liikenne kadulla on vähäistä. Kaistojen sulkemisen jälkeen voidaan Lehtisen mukaan siirtyä työmaan aktiiviseen vaiheeseen eli muun muassa asfaltin rikkomiseen.

Kaistat poistuvat Postikadun ja Runeberginkadun väliseltä osuudelta.

Jakeluautonkuljettaja Joonas, 36, lataa suorat sanat Mannerheimintien jättiremontista – myös Juhaa, 63, pelottaa

Samalla kadun itäpuolen kävely- ja pyörätie poistuvat käytöstä Runeberginkadulle asti. Korvaava reitti kulkee Hesperianpuiston ja Töölönlahden kautta. Länsipuolelle tulee yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä Arkadiankadun ja Runeberginkadun väliselle osuudelle.

Baanaan tulee tilapäisiä katkoja sillan purkutöiden yhteydessä. Kaupunki tiedottaa katkojen ajankohdista, kestosta ja kiertoreiteistä myöhemmin.

Viime keskiviikkona Mannerheimintieltä suljettiin suojatiet Kiasman edustalta ja Oopperan risteyksen eteläiseltä puolelta. Samalla poistettiin vanhoja ajoratamaalauksia. Myös muita suojateitä suljetaan jatkossa.

Tältä Mannerheimintiellä näyttää nyt – Jere, 26: "Uskon, että ruuhkautuu"

Onko tässä järkeä? Töölön K-kauppojen sijoittelu lyö ällikällä – Kallion "haamukaupan" ympärille luvassa vieläkin hurjempi tilanne