Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt se alkaa! Mannerheimintien kaistoja suljetaan tiistaina – kaupunki varoittaa ruuhkista

Mannerheimintie kapenee kaksikaistaiseksi Postikadun ja Runeberginkadun välisellä osuudella, minkä jälkeen kadulla on käytössä yksi ajokaista suuntaansa. Muutosten teko alkaa huomenna tiistaina iltapäivällä.

Työt alkavat Postitalon suunnasta ja niitä tehdään koko tiistain ja keskiviikon välisen yön. Kaupungin arvion mukaan muutokset valmistuvat kokonaisuudessaan keskiviikon aikana.

Muutostöiden aikana liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä ja autot siirretään työmaanaikaisille ajokaistoille vaiheittain etelästä alkaen. Kaupunki varoittaa autoilijoita ruuhkista.

Autolla ajo Mannerheimintielle suljetaan Aurorankadulta ja Eteläiseltä Hesperiankadulta.

Kun liikenne on siirretty työnaikaisille ajokaistoille ja Mannerheimintien itäpuoli on aidattu työmaa-alueeksi, työmaalla alkavat seuraavaksi vanhan asfaltin ja kiskojen purkutyöt.

Tällä viikolla kadulta aletaan kaatamaan puita. Puunkaadot tehdään vielä maaliskuun aikana ennen lintujen pesintäkautta. Postikadun ja Runeberginkadun välisellä osuudella kaadetaan noin 90 puuta. Pääosa kaadettavista puista on katupuita, mutta töiden edetessä niitä kaadetaan myös Hesperian puiston reunasta.