Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virolainen lelukauppa rynnii markkinoille – avaa 500-neliöisen liikkeen Forumiin

Kauppakeskus Forumiin avataan maaliskuun lopulla yli 500-neliöinen uusi lelukauppa.

Virolaistaustainen XS Lelut avaa ovensa kauppakeskuksen kolmanteen kerrokseen perjantaina 31. maaliskuuta, yrityksestä kerrotaan Helsingin Uutisille.

Helsingin ytimeen lelukaupan avaava yritys kutsuu uutta Forumin myymäläänsä lippulaivamyymäläkseen, jossa tuotteita voi myös testata.

– Meidän myymälämme ovat leikkimiseen rohkaisevia ja innostavia paikkoja kaikille. Forumin myymälässä olemme erityisesti huomioineet tämän tuotevalikoimalla ja liikkeessä järjestettävissä tapahtumissa, toteaa yrityksen vähittäiskaupan johtaja Janis Jasenovics tiedotteessa.

– Meillä tullaan järjestämään esimerkiksi meet and greet -tapaamisia ja tapahtumia suosituimpien lelubrändien ympärille, joihin kaikki leikkiä rakastavat ovat tervetulleita, Jasenovics jatkaa.

Helsingissä XS Lelulla on myymälöitä ainakin Itäkeskuksessa ja Triplassa Pasilassa sekä muutama Espoossa ja yksi Vantaan Jumbossa. Uusi liike avattiin vasta myös Turkuun.

Lelukauppaketju toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Georgiassa ja Uzbekistanissa.

XS Lelut on osa Anvol-konsernia, joka on erikoistunut lelujen ja lastentarvikkeiden jakeluun sekä vähittäiskauppaan. Anvol on perustettu vuonna 1995 Tallinnassa.

Suomalaisperheissä leikitään yrityksen saaman datan perusteella edelleen mielellään legoilla ja Pokémoneilla, mutta uusia hittilelujakin on syntynyt.

– Uutena listan kärkisijoille kirivät sateenkaaren väreissä hehkuvat muotinuket ja pehmeät ja puristeltavat pehmolelut, jotka ovat jo kansainvälisestikin tunnettu ilmiö.