Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nämä 10 ravintolaa tulevat Helsingin burger-festareille – mukana todellinen kulttigrilli

Helsingin lisäksi festareille tulee ravintoloita muun muassa Virosta, Savosta ja Keski-Suomesta.

Helsingin perinteinen Burger Lovers Festival järjestetään Rautatientorilla 14.–17. kesäkuuta. Mukaan on ilmoittautunut kymmenen ravintolaa Suomesta ja ulkomailta.

Viroa edustaa Tallinnan kehutuimpiin street food -ravintoloihin kuuluva VLND. Ketjulla on Virossa yhteensä neljä ravintolaa.

Festarikattauksen kulttinimi on sipoolaiselle huoltoasemalle vuonna 2017 perustettu Box Cafe & Grill. Aavistuksen syrjäisestä sijainnista huolimatta paikasta on tullut yksi suomalaisten burgerharrastajien pyhiinvaelluskohteista.

Ravintola on myös motoristien suosiossa.

Viime Box Cafe & Grill oli Suomen parhaiden hampurilaisravintoloiden Top100-äänestyksessä kymmenes.

Festareilla mukana oleva Friends & Brgrs oli samaisen listan viides. Muita Top10-ravintoloita festareilla ei tänä vuonna nähdä.

Helsinkiä festareilla edustavat Kampista ja Vallilan Konepajalta tuttu Bang Bang BBQ, Herttoniemen Treffi Pub ja The Bro's Burger Food Truck.

Grill Room on kotoisin Keski-Suomen Hankasalmelta ja Burger 5 Kuopiosta. Linna Burgersin kotipaikka on taas Turku. Shoku Burger on niittänyt mainetta Vantaalla.