Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ville Haapasalon uusi ravintola aukesi Kallioon

Lyyra-kortteliin avautuu useita ravintoloita. Tällä hetkellä tarjolla on hatsapureja, burgereita ja aasialaisia bao buneja.

Kallion ja Hakaniemen uudeksi maamerkiksi rakentuvan Lyyra-korttelin kaksi ensimmäistä ravintolaa ovat auenneet.

Tällä viikolla lounaan aloitti georgialaista katuruokaa myyvä Adzika. Sen keulakuvana toimii muun muassa Purpur-ravintolasta tunnettu näyttelijä Ville Haapasalo.

Alkuvaiheessa lounaalla on tarjolla muun muassa mezejä ja hatsapureja. Isompia avajaisia pidetään myöhemmin alkukesästä.

Smash-hampurilaisiin, höyrytettyihin aasialaisiin bao bun -sämpylöihin ja cocktaileihin erikoistunut The Cave aukesi aiemmin keväällä. Se on ennättänyt herättää paljon huomiota muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Ylvan omistaman Lyyran ensimmäinen toimistorakennus valmistui Toisen linjan Siltasaarenkadun risteykseen alkuvuodesta. Rakennukseen tulee muun muassa K-kauppa sen jälkeen, kun metron lippuhalli valmistuu kesän aikana.

Korttelin toinen osa valmistuu Ylvan arvion mukaan loppuvuodesta. Siltasaarenkadun toiselle puolelle tulevaan rakennukseen valmistuu vuokra-asuntoja sekä Citybox-hotelli. Lisäksi tiloihin avaavat muun muassa nuudeliravintola Fat Ramen ja uusia ravintolakonsepteja yhteen kokoava UG eli Urban Gourmet food court.