Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen 5 parasta kauppahallia on valittu – näin Helsinki menestyi

Hakaniemen hallin kannattajat arvostavat muun muassa hyvälaatuisia elintarvikkeita.

Hakaniemen kauppahalli on valittu äänestyksen avulla Suomen parhaaksi kauppahalliksi. Valinta tehtiin ruoka- ja matkailumedia Toptasten lukijaäänestyksellä.

Äänestäjät kiinnittävät kauppahalleissa paljon huomiota tunnelmaan, henkilökuntaan sekä liikkeiden että ravintoloiden valikoimaan.

Hakaniemen kauppahallin kohdalla ääniä kertyi muun muassa laadukkaiden elintarvikkeiden sekä kodin käyttötarvikkeiden ansiosta. Hallissa käyneet suosittelivat istahtamaan aamiaiselle tai lounaalle sekä kuuntelemaan paikallista puheensorinaa.

Hakaniemen kauppahalli avautui peruskorjauksen jälkeen 27. huhtikuuta.

Toiseksi äänestyksessä tuli Tampereen kauppahalli, joka on yli satavuotisen historiansa aikana kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi kauppahalliksi. Tämä hallin kohdalla pisteitä kertyi muun muassa kiireettömyyden ja ystävällisten kauppiaiden ansiosta.

Kolmanneksi paras halli on Kuopion kauppahalli, neljänneksi sijoittui Turun kauppahalli ja viidenneksi Lahden kauppahalli.