Sponsorointiyhteistyö lehden kanssa

Sponsorointiperiaatteemme:

Teemme yhteistyötä ja kumppanuussopimuksia paikallisten toimijoiden kanssa julkaisemiemme lehtien levikkialueella. Yhteistyökumppaneita valitessamme korostuu paikallisuus, yhteisöllisyys ja valmius toteuttaa tapahtumia yhden paikallisen sanomalehden lukijoille. Pyrimme yhteistyössä tavoittaamaan laajalti paikallisia ihmisiä ja edistämään lähialueen merkittäviä hankkeita. Peräänkuulutamme vastuullista toimintatapaa, hyötyä toimia asiakkaidemme eduksi ja sidosryhmiemme huomioimiseksi. Suoraa taloudellista tukea annamme vain erikoistapauksissa. Koemme tärkeämmäksi auttaa voittoa tavoittelmattomien seurojen ja yhdistysten toimintaa.

Ehdota meille yhteistyötä. Voit tehdä sen kätevimmin oheisella lomakkeella. Käsittelemme ehdotukset kuukausittain  ja otamme sen jälkeen yhteyttä.

Kerro, mitä toimintaa, kohderyhmää, jäsenseuraa tai yhteisöä edustat?
Etelä-Suomen Media julkaisee yhteensä 15 eri sanoma- ja kaupunkilehteä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Imatralla. Mainitse tässä yhteydessä ne maantieteelliset kaupungit tai alueet, jotka ovat mahdollisen yhteistyön kohteena. Lehtien ilmestymisalueet löydät sivustolta www.etelasuomenmedia.fi
Konkretisoi yhteistyön kannalta tärkeimmät asiat molempien osapuolten kannalta
Listaa lyhyesti ja mahdollisimman yksilöidysti konkreettiset tarpeet ja mahdollinen aikataulu. Huomaathan, että yhteistyösopimuksiat on sovittava vähintään kaksi kuukautta etukäteen.
Yksilöi tarjoamanne konkreettiset asiat ja jos mahdollista arvota jokainen erikseen.
Listaa mahdolliset yhteistyökumppanuuden kannalta merkittävimmät toimijat, joiden kanssa olette tehneet yhteistyötä viimeisen 12 kk aikana.

Henkilötietoja käsitellään vain sponsorointikohteen valintaa varten. Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen täällä. 

Luetuimmat

Uusimmat