Esim. 14.12.2017
Esim. 14.12.2017
25.2.2016 - 20.00 - 26.2.2016 - 01.00
Musiikki

Huippukitaristi Jartse Tuominen Untold Stories kiertueella

Tavastiaklubi

Helsinki

Säveltäjä, tuottaja ja kitaristi Jartse Tuominen esiintyy Tavastialla torstaina 25. helmikuuta osana Untold Stories -kiertuettaan. Muusikko tulkitsee kitarallaan progressiivista rockia ja jazzia pehmeästi ja tunteella. Vuodet Yhdysvalloissa kuuluvat soinnissa.

Saksalainen Rock/Metal Heaven-lehti on nimennyt Tuomisen yhdeksi Euroopan tähän hetken tasokkaimmaksi kitaristiksi. Kiitosta on tullut myös toisessa kotimaassa Yhdysvalloissa.

Tuominen on koonnut rautaisen bändin kiertueelleen. Rummuissa Trio Töykeistä tuttu Rami Eskelinen. Basso Jari Heino / Jukka Kampman ja koskettimet Pekka Siistonen

Tavastiaklubi

Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista kitaristeista, Jartse Tuominen, julkaisee rock-jazz tyylisen levynsä Untold Stories yli 20 maassa saksalaisen levy-yhtiön kanssa. Kiertue alkaa Suomesta 5.2.2016. Kiertue saapuu Helsingin Tavastialle to 25.2.

Viikko sitten julkaistiin Time to Go musiikkivideo Untold Stories levyltä. Saksalainen musiikkiTV, joka valikoi ja tarjoaa "hienoimmat musiikkiesitykset" katsojilleen, esittelee produktion kanavallaan: https://www.youtube.com/watch?v=CHCuunm2xuU Video on jo nyt nimetty ”Vuoden kauneimmaksi musiikkivideoksi” ja sitä on Keski-Euroopassa verrattu Astrid Lindgrenin Saariston Lapsiin.

Jartsen levyyn ja kiertueeseen liittyvän tuoreen haastattelun voi kuunnella täältä: http://www.funtampere.fi/uutiset/jartse-tuomiselta-uusi-levy
www.jartse.com

Sonja Sipilä