T24: Tallinnassa terassit ovat auki – Asiakkaiden pitää noudattaa 2+2-sääntöä

Viime viikon lämmin ja aurinkoinen sää sai tallinnalaisravintolat monin paikoin avaamaan terassinsa. Niillä pitää kuitenkin noudattaa 2+2-sääntöä.

Noblessnerissa sijaitsevassa Lore Bistrossa otetaan turvallisuussäädökset tosissaan myös terassikaudella. Lore Bistro

Thea Ekholm

Virossa hallitus ei ole sulkenut ravintoloita kokonaan, mutta niiden pitäisi sulkea ovensa iltaisin klo 22 ja asiakkaiden pitää noudattaa siis 2+2-sääntöä eli samassa seurueessa voi olla vain yksi tai kaksi ihmistä ja muihin pöytiin pitää olla 2 metrin turvaväli. Lisäksi henkilökunnan pitää käyttää suojavarusteita.

Terassikauden alettua Tallinnassa ravintolat ovatkin asetelleet terassipöydät riittävän kauas toisistaan ja myös tarjoilijat on varustettu kertakäyttöisillä suojakäsineillä ja suojamaskeilla, kuten esimerkiksi Lore Bistrossa.

Terassinsa ovat avanneet jo nyt ainakin Noblenessnerissa sijaitseva cocktailbaari Kaif sekä Lore Bistro, Tallinnan Raatihuoneentorin monet ravintolat sekä Kadriorgissa sijaitseva ravintola Radio.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut